TA STRU KTURA

architektura | design

apartmán Špindlerův Mlýn

 

 

místo | Špindlerův Mlýn  návrh | zima 2017-2018  realizace | 2018

 

U Apartmánu ve Špindlerově Mlýně, s krásným výhledem přímo na sjezdovky, byla navržena kompletní rekonstrukce jak interiéru, tak i dispozice. Hlavním motivem je březová překližka, která se objevuje v celém bytě. Vstupní chodba byla výrazně zvětšena tak, aby vyhověla nárokům čtyřčlenné rodiny milující sjezdové lyžování. Naopak zredukovány byly chodby. Ve vestavných skříních jsou zároveň ukryty sušáky na boty a tak jsme navrhli řešení prořezané překližky s motivem padajícího sněhu. V jídelně jsou použity březové lišty přecházející do lavice k jídelnímu stolu. V obývacím pokoji světlo Flos s 12m dlouhým kabelem, který vytváří půdorys místních sjezdovek. Vše ve světlých barvách a v dekoru dřeva.

rekonstrukce apartmánu Špindlerův Mlýn březová překližka
rekonstrukce apartmánu Špindlerův Mlýn březová překližka kuchyň
rekonstrukce apartmánu Špindlerův Mlýn bříza lavice jídelna
vstupní hala vyřezávaná překližka lavice bříza
vstupní hala vyřezávaná překližka lavice bříza